opendag

Op 16 September was er weer de jaarlijkse open dag op de manege.

We hadden een hele mooie dag met heel veel bezoekers en veel hulp van veel enthousiaste mensen die zich betrokken voelen bij onze manege.

Er was van alles te doen, waaronder pony’s poetsen, knuffelen en zelfs rijden. Allerlei creatieve activiteiten en er was veel belangstelling voor het schminken. The horse store uit Wateringen was aanwezig met een kraam, waar veel mensen wat hebben aangeschaft voor paard of pony of zelfs voor zich zelf.

Ook was Louisa Hoenstok (fotograaf) wederom van de partij om prachtige foto’s te maken met je favoriete paard of pony.

Er werden demonstraties gegeven door Jamie, zij verzorgden een demonstratie pony les, Sanne reed een clinic met haar knappe Totilas op Lichte tour niveau en Rik heeft een demonstratie springles laten zien.

Wij willen iedereen bedanken die heeft geholpen om deze dag tot een succes te brengen en uiteraard ook alle bezoekers van de manege!