Back to Top

Vragen over de wedstrijden

Inschrijven.

Na overleg met je instructeur kan je inschrijven voor een wedstrijd. Voor de f proeven gaat de inschrijving open na de laatst gereden wedstrijd. De kinderen die de laatst gereden wedstrijd niet mee konden doen omdat de inschrijving vol was hebben voorrang.

Tijd.

Kijk een week voor de wedstrijd op de site van de manege voor de startlijst. Op de startlijst staat hoe laat je moet losrijden. Zorg dat je minimaal een half uur voor het losrijden aanwezig bent. Je kan dan je pony/paard verzorgen en je klaar maken voor de wedstrijd.

Betalen.

Je betaalt altijd voordat je gaat losrijden.

Kleding.

Tijdens de wedstrijd is wedstrijdkleding niet verplicht. Zorg er wel voor dat je correcte rijkleding aan hebt en er netjes uitziet, je rijdt immers een wedstrijd. De jury wil bij de f proeven graag dat er met witte handschoenen wordt gereden.

Waar kan ik een fnrs paspoort aanvragen?

Bij de bar kan je een aanvraagformulier vragen. Door deze in te vullen en op te sturen wordt je lid van de FNRS en ontvang je het ruiterpaspoort. Je ontvangt tevens een aantal keer per jaar een leuk blad!

Wanneer is de prijsuitrijking?

Nadat alle ruiters in jouw categorie hebben gereden vindt in de kantine de prijsuitrijking plaats.

Wie leest mijn proef voor?

De proeven f 1 en f 2 worden voorgelezen. Vanaf f 3 moeten ruiters zelf voor een voorlezer zorgen. Raak niet in paniek als dit niet lukt, er zijn altijd mensen op stal die je kunnen helpen!