29 September Opendag!

21 september 2019

Wat hebben we weer veel mensen mogen ontvangen op de Open dag!
Wij zijn er heel blij mee dat er zo veel mensen elk jaar weer naar de Open dag komen.

Het is super leuk om het bedrijf open te stellen en kinderen en zeker ook volwassenen ons bedrijf te laten zien.

Elk jaar meldden er zo veel rijdende leden van de manege zich aan om te helpen om deze dag tot een succes te brengen, want zonder deze enthousiaste mensen kunnen wij geen Open dag als deze organiseren. Ook veel ouders en andere betrokken personen staan klaar om een steentje bij te dragen. Daar zijn wij zeer dankbaar voor!!

Er was van alles te doen en te zien op de manege.

Er zijn demonstraties gegeven van een manege les, een spring les en een demo door Sanne met haar paard Totilas. Verder Konden de kinderen pony’s poetsen, spelletjes doen, er werden allemaal kunstwerken geschminkt  en natuur lijk ook Pony rijden.

Hoefsmid Mees Louter heeft zijn bijdrage geleverd om op deze zondag paarden te voor zien van nieuwe hoefijzers. Dat is echt nog een ambachtelijk beroep  en dus zeer interessant om te zien. Hij had dan ook veel bekijks tijdens zijn werkzaamheden.

The Horse Store uit Wateringen is ook elk jaar van de party en daar zijn ook heel wat bezoekers geweest en hebben wat moois voor zichzelf of het paard gekocht!

Ook Sanne van Ziggy touwproducten was van de party,zij maakt o.a. touwhalsters, neckropes, halstertouwen en nog veel meer!! Ook zij had veel bekijks.

Wij kijken terug op een hele gezellige dag!

U kunt de foto’s bekijken onder het tabblad foto’s.

opendag

Een kijkje nemen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.