Opbrengst bingo voor Stichting Opkikkertje

3 juli 2024

Succesvolle Bingo bij Manege El Sham haalt 600 euro op voor Stichting Opkikkertje

Monster, 3 juli 2024 – Afgelopen zondagmiddag, 30 juli, vond bij Manege El Sham een bijzonder geslaagde bingo plaats, georganiseerd ten behoeve van Stichting Opkikkertje. De middag, die om 15:00 uur begon, bracht een super gezellige sfeer en leverde maar liefst 600 euro op voor het goede doel.

De bingo, werd goed bezocht door enthousiaste deelnemers. Vanaf het eerste omgeroepen nummer was de spanning voelbaar en het plezier groot. Dankzij de opgehaalde 600 euro kan de stichting nog meer gezinnen ondersteunen en hen helpen de kracht en energie te vinden om verder te gaan.

Wij, van Manege El Sham, willen graag onze dank uitspreken aan alle sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Hun gulle bijdragen waren essentieel voor het succes van deze middag. Ook willen wij alle deelnemers bedanken voor hun enthousiaste deelname en steun aan Stichting Opkikkertje. De middag was niet alleen financieel succesvol, maar zorgde ook voor veel plezier. “We hebben een hele leuke en zeer geslaagde dag gehad,” zegt een van onze organisatoren. “Het was prachtig om te zien dat er zoveel mensen waren om zo’n belangrijk doel te ondersteunen.” Met de mooie opbrengst en de positieve reacties van de deelnemers, kijken wij terug op een zeer geslaagd evenement!

Opkikker

Een kijkje nemen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven