Buitenritten

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het maken van een buitenrit.

Manege El Sham ligt centraal tussen het strand en natuurgebied Madestein. Wij bieden dan ook buitenritten aan die zowel op het strand als in Madestein gereden kunnen worden. Er is ook een combinatie van deze 2 mogelijk.

Wij organiseren buitenritten zolang het weer het toelaat op verschillende zondagen in het jaar. Deze buitenritten duren 1,5 of 2 uur en zijn toegankelijk voor ruiters met voldoende rijervaring (ongeveer F6 niveau).

Afhankelijk van het badseizoen starten onze buitenritten om 09.00uur of om 10.00uur.

Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te gaan op buitenrit en wil je weten wanneer de volgende weer gepland staat? neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@manege-el-sham.nl

 

 

8417a8e1-27a4-4230-8771-2d35fe2d1951

Regels:

Om de veiligheid zoveel mogelijk te garanderen hanteren wij de volgende regels:

  • De buitenrit wordt alleen gereden in correcte ruiterkleding (caps hebben wij eventueel te leen);
  • Er wordt voor de rit 15 minuten in de bak gereden om te kijken welk paard het best bij u past en of het verantwoord is om een strandrit te gaan maken;
  • Wanneer wij het niet verantwoord vinden om een buitenrit door het verkeer en over het strand te maken bieden wij u een bosrit of les aan.
  • De buitenritten vinden plaats onder nederlandse begeleiding, dat wil zeggen dat iedere ruiter die mee gaat de nederlandse taal moet kunnen spreken en begrijpen.

Een kijkje nemen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven