Paardrijlessen

Heb jij altijd al willen leren paardrijden? Dan ben je bij manege El Sham aan het goede adres!

Kinderen kunnen bij ons starten met paardrijden vanaf 6 jaar. Ook bieden wij lessen aan voor volwassenen.

Als je bij ons wilt leren paardrijden zullen we beginnen met een proefles. Je kunt dan kijken of je het paardrijden echt leuk vindt terwijl de instructie jouw helpt met de eerste beginselen. Vindt je het leuk wil je blijven rijden? Dan kan je vast in een groepsles komen. Deze les vindt elke week op dezelfde tijd plaats en duurt een uur. Daarnaast is het de bedoeling dat je zowel voor als na de les ook je pony of paard verzorgt, denk hierbij aan poetsen, op- en afzadelen en afspuiten.

Wij werken bij onze lessen met kwartaal abonnementen. onze kwartelen lopen als volgt: feb,mrt,apr/mei,jun,jul/aug,sept,okt/nov,dec,jan.

een kwartaalabonnement is 1 kwartaal geldig. als je een keertje niet kan rijden en je meldt je les minimaal 24 uur van te voren af, dan kan je deze binnen het lopende of hierop volgende kwartaal nog inhalen. Wanneer je je bij ons inschrijft krijg je inloggegevens waarmee je je afspraken zelf online kunt wijzigen.

Vindt je de groepslessen misschien niet zo leuk dan bieden wij ook de mogelijkheid tot het rijden van privélessen. Deze geven wij op doordeweekse dagen buiten de groepslessen om.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen rijden? Kom dan een keertje kijken tijdens onze lestijden of neem contact met ons op via het contactformulier!

 

IMG_3429

Een kijkje nemen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven